Univention Nederland

Univention Corporate Server – Eenvoudig in gebruik, kostenefficiënt en populair alternatief voor Microsoft’s Server Solutions.

De Univention Corporate Server (UCS) is een innovatieve en complete IT-infrastructuur. De oplossing maakt eenvoudig en kostenefficiënt beheer van standaard IT-services (bijvoorbeeld LDAP, DNS, DHCP, mail en kalenders) mogelijk. De oplossing kan ingezet worden voor gedistribueerde, heterogene en gevirtualiseerde IT-infrastructuren voor zowel Microsoft Windows, OS-X en Linux-systemen.

Meer Informatie op onze product pagina.

Univention Partner in Nederland:

Bent u geïnteresseerd om UCS te gebruiken om uw IT infrastructuur te verbeteren of wilt u onderdeel uit maken van het internationaal actieve netwerk van Univention resellers? Neem dan contact op met onze partner in Nederland:

AT Computing is een team van gespecialiseerde opleiders en oplossers en als geen ander bekend en vertrouwd met alle ins en outs van Linux, UNIX en Open Source. We stonden aan de wieg van de ontwikkeling van UNIX in Nederland en hebben vanaf het prille begin met Linux gewerkt.

Meer informatie op:
http://www.atcomputing.nl/

Contact AT Computing

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
info@nullATComputing.nl

We kijken uit naar uw vragen en suggesties! Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Natuurlijk staan we u ook graag te woord via de telefoon. Bel met : +31 (0)24-352 72 82

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze channel partner in Nederland

Artietee Logo
Digirati Logo
Logo Hit-Beheer
Logo Mac Server Solutions